2010. július 29., csütörtök

Kedélyjavítás?

~~~♥♥♥~~~

Aligha...













Köszönöm a sok biztató szót mindenkinek!
Bevallom, nem sokat javult a dolog. Egyéb külső tényezők miatt még romlott is:(((
De lesz még jobb...


Addig is egy csendélet (avagy előtte/utána) a lakásunkból:



~~~♥♥♥~~~

7 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel! Alakul, csak lassan. :)

    VálaszTörlés
  2. Drága, drága Julcsi!
    Minden felújításban van egy ilyen pont, amikor rettenetes a káosz, de utána mikor már jöttök kifelé belőle, olyan szép lesz! Optimistán szemléld mindenképp! Bízz a szép végkifejletben! Időben pedig annyi kell rá, amennyi! Nem tart örökké! Pusz!

    VálaszTörlés
  3. Fel a fejjel, lesz még tökéletes, Julcsis, kedves, tiszta, illatos!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kitartás, Julcsi, lesz ez még sokkal jobb is. Ha majd készen lesztek, utólag nem is tűnik majd az egész ilyen rossznak.

    VálaszTörlés
  5. A legrosszabb egy lakás felújításánál, hogy ott kell lakni míg a munkálatok folynak. És egy háziasszonynak ez egy rémálom. :( Minden bontás, minden vésés, minden burkolás, minden festés, minden után újból megpróbál rendet teremteni. Mikor már úgy gondolja, hogy végre-végre rend van, akkor kezdődik minden elölről. Mi már 10 éve építgetjük a házunkat és talán most mondható el, hogy a házon belül már nem lesz ilyen nagy munka. Másfél szobás házból most lett 5 szobás, 2 fürdőszobás, nappalis 130 nm, ahogy a családunk bővült úgy bővült a ház is. :)))))
    De kész van, és a miénk és a mi verejtékeink, könnyeink, örömeink, bánataink vannak benne, és ez teszi teljessé az egészet. A gyerekeknek se könnyű, mert kizökkennek a megszokott ritmusból, de örülni fognak ők is a szépnek, az újnak. :)
    Remélhetőleg nálatok is így lesz. :)

    VálaszTörlés
  6. Semmi baj, ne félj, szép lesz a végeredmény. A felújítás mindig rosszabb, mint az új építése, mert valóban mindig menet közben derül fény újabb és újabb dolgokra, körülményekre. Sokkal nehezebb megszervezni, mint az új építését. Elfelejtettem mondani az elején, hogy készülj fel rá, hogy ha dupla ideig is fog tartani, mint szeretnéd, akkor is a végére értek, és szép lesz, új lesz, fogtok neki örülni.

    VálaszTörlés
  7. Ó igen, éljen a hurráoptimizmus, de ez a kép engem sokkolt, újraéltem egy pillanatra a tavalyi tetőtér beépítésünket(2hónap)... brrrrrr! Teljesen átérzem a "borús" hangulatod! És igen, süt még abba a (majdani)szépséges és patyolat tiszta lakásotokba mosolygós napsugár is, de most nyugodtan légy kiakadva, jogod van hozzá!;) :))

    VálaszTörlés