2011. június 8., szerda

Segítség

Amikor az ember kidől, de úgy, hogy fel sem bír kelni és a láztól félrebeszél, akkor jön rá, milyen nagy segítsége is az a "sokat szidott" kamasz. Mert nem csak fél percenként kérdezi meg, hogy hozzon-e valamit, de virslit főz és megebédelteti a kishugát és az öccsét is két napon keresztül.
Nekem meg a szívem szakad meg, hogy két napja nem ettek rendes főtt kaját, úgyhogy ma valahogy összehozok egy ünnepi ebédet. 
Ha épségben hazaérek a fogorvostól és nem tévelyedek el, magamról mit sem tudva, mint tegnap az orvostól hazafelé jövet, ahová Veronika kísért el. Még szerencse, hogy okos kislány és végig mellettem maradt, nem kóricált el, mondjuk az úttestre, az autók közé.
Tanulság: egy anya ne legyen beteg, csak ha már felnőttek a gyerekei.

10 megjegyzés:

  1. jajj, gyógyulást...és lám, ez a fránya betegség is jó valamire, megdicsőülhetnek a sokat szidott kamaszok :)

    VálaszTörlés
  2. Ez keményen hangzik, Julcsi, próbálj pihenni még. Szerintem a rendes meleg étel (főleg ilyenkor nyáron) kevésbé fontos, mint a teljesen egészséges anya.

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást kívánok és szerintem is pihenj inkább főzés helyett! A virsli is meleg étel :)

    VálaszTörlés
  4. Óóóóó.:( Azokat a beteg napokat sosem felejtem el....Hogy hogyan éltük túl,én és a három apró?Fogalmam sincs.Szerintem egy sereg őrzőangyal is jelen volt. Nem lesz semmi bajuk ,ha néhány napig nem esznek főtt ételt....Gyógyulj meg inkább!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Ne ijesztgess Julcsy, ez nagyon rosszul hangzott... Remélem már jobban vagy!

    És tudom, én még könnyen beszélek, de tutira túlélik a gyerekek pár napig szendvicsen is! :)

    VálaszTörlés
  6. Hm... nem ment át, amit korábban írtam.

    A veleje:hagyd egy kicsit magad, ne az ételre gondolj, hanem, hogy a nagy fiad most milyen nagyon büszke lehet magára ebben a segítői szerepben (joggal), te is próbálj meg ebből töltekezni és egy kicsit még maradj a popódon. (Én pont ezt jártam meg, hogy nem bírtam nyugton maradni az elején.)

    VálaszTörlés
  7. jaj, Julcsi, ez pocsékul hangzik, remélem, jobban vagy már! és légyszíves, ha máskor ekkora a gáz, emeld fel a telefont, hozok nektek kaját, h nyugton maradj a popsidon és gyógyulj!

    a kamasz meg tele meglepetéssel, mindig ilyenkor derül ki, h csak sikerült belecsepegtetni valamit :-)))

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm mindenkinek az értem való aggódást!
    Jelentem, sokkal jobban vagyok, úgyhogy nem ússzátok meg, jövök még:)))

    VálaszTörlés
  9. Szegeny te:-( En is Rita fele hajlok, hogy neha nem is tudjuk mi van a gyerekekben, mert nem tesszuk ki oket igazi feladatnak, mert feltjuk, vigyazunk rajuk. De amikor valamiert ott vannak...
    sok ebbol a tanulsag:-)

    VálaszTörlés
  10. Remélem, már jobban vagy! És én azt hiszem, a gyerekeknek éppúgy kell érezniük időnként, hogy milyen klasszak és fontosak és ügyesek tudnak lenni - ellátni egy beteg anyát -, mint ahogy anya érzi, hogy neki ételt kell készíteni. Vigyázzatok magatokra.

    VálaszTörlés