2010. április 9., péntek

Sárga kacsa, kék nyuszi

~~~♥♥♥~~~

Aki húsvéti bejegyzésre számít, el kell keserítsem. Ugyanis szuszókról lesz szó.
Meséltem már a mi alváshoz valóinkról, szuszó(k)ról is.
De tegnap este érdekes, aranyos fordulat következett a szuszó-történelemben.

Vercsi szagolgatja  kedvenc sárga kacsás szuszóját és minden alkalommal konstatálja orrát ráncolva, hogy "púj, büdöc". Gondoltam, akkor már ő is úgy gondolja, hogy a dolog megérett a mosásra. Nos, melyiket mossam ki? A kék nyuszisat vagy a sárga kacsásat? A kacsásat választotta. Annak rendje és módja szerint kimostam, másnapra finom citromosra száradt a mosóparfümnek köszönhetően. Este odaadom neki. 


Csak szagolgatja, szagolgatja és nyúl a nyúlért, azaz a nyuszis szuszóért, a kacsásat félre rakja . Erőltetem a dolgot, hiszen már a nyuszisnak is elég kellemetlen bukéja van. Szagolgatom én is, ájuldozok a finom illattól.
Erre ő újra beleszuszog: "púj, illatoc":)))
És azóta is a nyuszisat használja, hiába a kacsás a kedvenc és ez a jelenet újra és újra lejátszódik, amikor a keze ügyébe kerül:)


~~~♥♥♥~~~

2 megjegyzés:

  1. Igy van ezt tilos mosni;-) Nekem is volt, igy en nagyon is ertettem, mikor Dani szagolgatta az o rongyijat. A rongyi a gyerek immunrendszerenek resze;-D A nagy (akinek van) sokkal kevesebbet is volt beteg. Ertsd ez tudomanyos teny:-D
    Barninak meg en vagyok a rongyija, engem szagolgat:-) de neha eleg ha a meregdraga Dior parfumombol (ami kb 3 eve ugyanaz) kap egy picit egy rongyra.:-D

    VálaszTörlés