2010. február 19., péntek

Fura volt

~~~♥♥♥~~~

Nem szeretek a belvárosban járni, nem tudnék ott élni. Jó nekünk itt a mi kis újbudai kerületünkben, ahol elérhető közelségben van minden, ami fontos lehet, de mégis csend és nyugalom van. Gondoltam ezt eddig..
Tegnap este bent jártam a városban és élveztem, ahogy zsizseg. Néztem az embereket, mennyire különfélék, bámultam a mocskos autókat, szagoltam a bűzös levegőt. És azt éreztem, mennyire jó lenne részese lenni...
Magam sem értem...
Lehet, hogy nyakunkon a tavasz és kezdek kilábalni a depresszióból?...
Jó lenne, ha így lenne. Kevés dologra vágynék most jobban...


~~~♥♥♥~~~

4 megjegyzés:

  1. en ezt nagyon ertem:-) ugyan nem teljesen a belvarosban lakom, de majdnem:-D en is szeretem a belvarost es meg a kosz, zaj stb. sem zavar, de ehhez kell, hogy susson a nap.
    nagyon varom mar a tavaszt en is, mert egy kis zolddel minden meg jobb.

    VálaszTörlés
  2. Egyeteértek azzal, hogy az igazi belváros nyüzsgő, színes és lármás pulzálása egészen magávalragadó tud lenni, szinte vágyakozik oda az ember, de ez így sokkal jobb, hogy amikor azt mondod, most elég, felülsz a 7-esre és hazatérsz a "nyugalomba" vagy legalábbis egy másik zsibongásba...:)

    VálaszTörlés
  3. Kriszta! Igen, de azért a mai sétánk során rájöttem, hogy mégiscsak jobb, hogy nem kell buszra szállnunk mondjuk a játszótérre menet:) Na nem, mintha nagyon járnánk a mellettünk lévő játszótérre (itt most erősen irigylem Violinit:D), de akkor is: a tudat, hogy bármikor mehetnénk.

    Nori! Igen, egy másik zsibongásba...:) Egy sokkal jobba:)

    VálaszTörlés
  4. Visszavonhatatlanul jön a tavasz!
    Jobb lesz a kedved meglásd és nem fogsz vágyni a bűzös város után. Minden jobb lesz, ha már az első virág megjelenik és a madarak csicseregni fognak. :))))

    VálaszTörlés