2009. november 11., szerda

Phü...

~~~♥♥♥~~~

...izzadtságcseppek letörölve:)
Tegnap antihalogatós napot tartottam, igaz nem szerdán. Nekiláttam ugyanis a fiúk szobájában a rendrakásnak, selejtezésnek. Ráment az egész napom, de megérte. És Via tanácsára dokumentáltam is, hogy látható legyen a végeredmény. És ha már dokumentáltam, akkor meg is mutatom:)

Így nézett ki, nemsokkal azután, hogy hozzákezdtem. Ugyan itt már fél órája takarítottam, mire eszembe jutott a fotózás, de azért még látszik a rendetlenség. Nem lehet azt csak úgy ukkmukkfukk eltüntetni:)



Ez az állapot este fél hetes. Bevallom, itt még nem láttam a végét és aggódtam, hol fognak aludni a fiúk.

Másnap reggel pedig ágyazás után ezt a képet mutatta a szoba:) Nagyon jó érzés!

A legjobb az egészben, hogy a fiúk is érzik a változást. És ugyan a flyLady programot az ő kis életükbe is bevezettem, kisebb-nagyobb rendszerességgel csináltuk is, sőt olyan is volt, hogy ők maguktól(!) kezdték el csinálni és még rá is húztak 5 percet, mégis jó érzés látni, hogy becsülik a rendet és most kérés nélkül pakolják el maguk után az előszedett holmikat. Ha most fényképezném a szobájukat, ugyanolyan lenne, mint a legutolsó képen:)
Érdemes volt dolgoznom:)

5 megjegyzés:

  1. Julcsi, mi az a fly lady program???
    El nem tudom képzelni, hogy erre maguktól pakoljanak. :)
    De csodaszép rend lett!

    VálaszTörlés
  2. Én reménytelen esetnek tartom magam a FlyLady programban, ezért nem is kezdtem bele, de egyre inkább azt látom, hogy érdemes, mindenki olyan lelkesen számol be az eredményeiről. A gyerekszoba nálunk is nagyon elbírna egy ilyen alapos rendrakást :D.

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal a munkád láttán! Hatalmas a változás! Majd írd meg meddig tart, jó?!

    VálaszTörlés
  4. Nem kis munka lehetett! Nálunk az úgy van, hogy a gyerekekkel együtt csináljuk a rendet, mert képtelenség lenne 2 szobában 5 fiú után pakolni egyedül. Ráadásul Ádám baba rájött, hogy milyen jó mulatság, hogy amit én elteszek ő kiszedi. Mária :DDD

    VálaszTörlés