2009. július 10., péntek

Nyaraltunk

A tervezett 10 nap helyett, csak hetet:( Sebaj, a lényeg, hogy együtt voltunk és a végére is maradt tiszta ruhánk:)

Somogybabod és a drága rokonok már 9 éve látnak vendégül minket nyaranta egy kis időre. Mint mindig, most is nagyon jól éreztük magunkat: hatalmasakat játszottunk a régi társasjátékokkal (az "ezeréves" diafilmek most kimaradtak:D), a kertben láttunk őzikét és rókát, Vercsi pedig egész nap a kertben taposott ha kellett cipőben, ha kellett mezítláb, ha kellett napsütésben, ha úgy adódott esőben (az esőbenázós játékot is ő "találta" ki). Szóval az idén is nagyon jó volt és azt hiszem, sosem fogjuk ezt tudni meghálálni a DRÁGA ROKONOKNAK!!!!

Az időnk nem volt mindig a legjobb, de nem hagytuk magunkat elkedvetleníteni. Ez az "esőbenázós" játék. Először Vercsi merészkedett ki, nem tudta mire vélni az égi zuhanyt, de nagyon élvezte. Ezen bátorodtak fel a többiek is, ugyan ők féltették a ruhájukat és inkább fürdőruhába bújtak, de az élvezeten ez mit sem változtatott.


Aztán olyan is volt, amikor a parton kapott el minket az eső. Hiába kezdtünk el időben öltözködni, látva a közeledő felhőket, mégis a nyakunkba szakadt az égi áldás. A dolgot nehezítette, hogy apa elvitte az autót, így nem volt hova behúzódnunk. De feltaláltuk magunkat:)



Aztán olyan is volt, amikor az eső után felragyogott a délutáni nap és elkarikáztunk az erdőbe. Leírhatatlan volt...


És olyan is volt, amikor a család még az igazak álmát aludta, én meg meglógtam és egyedül mentem az erdőbe. Csak tekertem, tekertem és bámultam a reggeli erdőt, miközben hallgattam a "madárzajt".


Persze azért nem panaszkodunk, hiszen alapjában véve jó volt az idő és tudtuk élvezni a Balatont és az egyéb hozadékokat.


És végül néhány kedvenc:)








A kifli bedagasztva, szennyesruha a gépben és már futni is voltam...
Az élet megy tovább...
:)))

6 megjegyzés:

  1. Na kérem, ez már valami!
    Szeretem ha ilyen pörgősek az emberek, magam is beleértve :-)
    Mondjuk én mostanában nem, csak szeretnék, és mi nem múlattuk ilyen jól az időt, de ami késik nem múlik - remélem.

    VálaszTörlés
  2. Ez igen!!!! Csuda helyesek a gyerkőcök, az Anyukájuk pedig egy energia bomba lett!!!!! :))

    VálaszTörlés
  3. Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat, csak azt sajnálom, hogy ezúttal csak a távoli Bécsből élvezhettem veletek a babodi nyaralásotokat. a drága Rokon egyik tagja

    VálaszTörlés
  4. Remek lehetett, látszik a képeken!

    VálaszTörlés
  5. Csak egy szó jut eszemben: gyönyörű

    VálaszTörlés
  6. De szép volt nektek! Süt a képekről a jókedv és a szeretet...:)

    VálaszTörlés