2009. május 15., péntek

Csajos délután

Tegnap délután a férfi szekció megint csillagászkodott, így mi lányok egyedül múlattuk az időt. Itt éppen színezéssel.
Felhívnám a figyelmet a helyes ceruzahasználatra:))))
Persze az teljesen természetes, hogy mindezt az asztal tetején:)



A képen talán annyira nem látszik, de Verocs olyan harisnyanadrágot visel, ami úgy néz ki, mintha még egy zokni lenne ráhúzva. Este Levi együtt szeretett volna fürödni Vercsivel, kértem akkor vetkőztessse le. Drága kamaszodóm húzta, vonta, cibálta azt a zoknit, de csak nem akart lejönni:))))
...

Számítógépguru a saját maga által kihúzott dobozon trónolva. Azt már meg sem említem, hogy felmászik az emeletes ágy létráján az első két fokra. Meg hogy egyedül eszik és egyedül iszik pohárból... Mert ez szerintem nem normális 14 hónposan:)))))))
Ja! És még mindig nem jár:))))

6 megjegyzés:

  1. Olyan édesek! Érdekes Verocska sorrendje :) de biztos Ő tudja mit miért tesz vagy nem tesz. Látszik, hogy sok, nála nagyobb gyerek közt van, muszáj őket utánozni, a járás biztos nem olyan érdekes... :))

    VálaszTörlés
  2. Az enyémek is csak 16-17 hónapos korukra indultak el,s hál istennek felnőttek.

    VálaszTörlés
  3. :-D,drágák !Önállóan mindent minél előbb,ezt ismerjük,nálunk a lány volt ilyen,másfél évesen evett-öltözött egyedül,félsikerrel,de nem hagyta,hogy segítsünk és még legalább 2 évig ez volt a jelszó:tudom ededül.

    VálaszTörlés
  4. Édes kis manók :o)! Vercsi annyira hasonlít rád, főleg így profilból!

    VálaszTörlés
  5. Ó, én nem amiatt aggódom, hogy nem fog járni, mert látom milyen ügyes és már próbálkozik is. Inkább az miatt aggódom, hogy TÚL ügyes és meggyűlik vele még a bajom:)))

    VálaszTörlés