2009. február 20., péntek

Jótestvérek és gyerekszáj



Hogy Bende se maradjon ki, egy friss szösszenet:
Vacsorázunk, én a joghurtos dobozom mellől sóvárogva nézem a megpakolt szendvicseiket... ...egyszercsak:
-Anya mikor fogsz már lefogyni? Mikor leszel újra normális méretű?

9 megjegyzés:

  1. edesek a kepek:-)Foleg az egyutt alvos. Egyszer a fiuk ugy aludtak, hogy a kicsi odakucorodott a nagyhoz es a hajat birizgalta. nem volt szivem levakuzni oket:-)
    neha meglepodok (nem kellene:-D) hogy a gyerekek mennyire figyelnek. Mondogasd (meg a parod is)parszor, hogy anya milyen szep, es a gyerekek is ezt fogjak mondnani. Egyebkent ez a keped annyira mas mint az elozo volt, nem igazan tudom elkepzelni, hogy minek joghurt vacsora:-)

    VálaszTörlés
  2. Sztem nem a méreteddel van baja, hanem azzal, hogy nem szendvicset eszel te is, ergo, ha "normális" méretű leszel ehetsz szendvicset :D :D Édesek nagyon.

    VálaszTörlés
  3. Nem semmi beszólás! A képek cukik! :)

    VálaszTörlés
  4. kicsoda! Ó, én már elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, mindig viccel ütjük el dolgot (képzeld, ha anya nem lenne ilyen puha:), stb.). Persze amikor ruhát megyek vásárolni, akkor egy kicsit elkeseredek:( De tudom, hogy nem azért van így, mert halálra eszem magam:(

    bejja! Ó, Bende nagyon jó felfogású, éleseszű srác és emellett nagyon jó humora van. Tehát ezt azért mondta, amiért:) De mint írtam, tudja azt is, hogy ilyenekkel nem bánthat meg:)

    Ercsi, Barbi! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. :D vásárlás grrr...volt hogy sírva estem ki egy pláza kapuján:) Ma már nem foglalkoztat, mert léteznek helyek ahol ha az van írva a ruhadarabra hogy L/XL az tényleg akkora, és nem a 16 éves lányom mérete.
    A kisebbikem míg apróbb volt, mindig mellébújt és elkezdte nyomkodni a pocimat, hogy anya ne fogyj le mert eltűnik a puhád!! :)

    VálaszTörlés
  6. A sóvárgó tekintettel kapcsolatban nagyon együttérzek, én is éppen azon dolgozom, hogy anyu újra normális méretű legyen, bár tőlem még nem kérdeznek ilyen jókat a kölkök :o)))!

    VálaszTörlés
  7. most jottem meg a munkabol es itt zombulok, es rohogok:-) teljesen okes otlet, DE!! kizarolag zart bloggal, nev nelkul vallalom:-)

    VálaszTörlés
  8. Én is elolvastam:) Ha semmi megkötéssel nem jár a dolog és nem csak dicsekedni, hanem szomorkodni is ér, akkor benne vagyok:) Bár esélyem szinte semmi:)

    VálaszTörlés