2009. január 24., szombat

Helyreigazítás

Először egy megjegyzést kezdtem el írni, hogy Violininek válaszoljak, aztán úgy gondoltam, legyen belőle post. Hátha ez az új blog félreértésre adott okot, így most eloszlatom a kételyeket:)
Elsősorban engem zavart, hogy a családomról is szól a kreatív blogom (pedig csudajó, frappáns címet találtam ki neki, szerintem:D). Ugyanis a blogom a céh honlapján is fent van és a magyarfoltvarras.lap.hu-n is. De miután az anyablog nem csak a foltvarrásról szól (sőt! arról legkevésbé:( ), régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy különválasztom a kettőt. Ha már írok, mindegy hogy hová, melyik blogba írom azt a bejegyzést.
Én nagyon szeretem a hobbymat, de mégjobban a családomat. Mindkettő olyan örömöket okoz, amit szívesen mutatok meg országnak-világnak:) De! Mi van, ha az ismeretlenül ide(azaz oda)látogatókat nem érdekli, hogyan alszik egy 10 hónapos kiscsaj, vagy milyen édeseket mond egy kamaszodó nagyfiú? Merthogy azokról a lapokról kiindulva egy patchwork-kel tele oldalra számít. Ezután csalódik és soha többé felém se néz...
Azért írtam az első bejegyzésben, hogy aki eddig szívesen olvasta a családomról írt bejegyzéseket, az ezután is megtalálja. Sőt! Többet is. De nem kell félni, nem csak arról írok, hogy: hű, most jobbra nézett, hű, most balra nézett:) Reményeim szerint nem egy unalmas, képeket mutogató blog lesz ez?!?!
És még valami: én magam nagyon bizonytalan vagyok ezzel a bloggal kapcsolatban, pedig nagy hévvel vágtam bele.
Hogy miért?
Nem tudom.
De tényleg!




Tehát ha van kedvetek, továbbra is várlak benneteket szeretettel! Üljetek ide mellém a padra, nevessünk, sírjunk, gondolkodjunk együtt! Meghívlak benneteket egy finom, friss kiflire (most lett kész, még meleg, vigyázz!).

8 megjegyzés:

  1. Ne reménykedj... én mindig mindenütt kihangsúlyozom, hogy a blogom nem foltvarrós (mert vegyes, apró, különböző mozaikokból áll...;-)
    mégis betették ide-oda, ahol kreatív dolgok vannak.

    VálaszTörlés
  2. Julcsikám! Ha Te így érzed jónak, akkor legyen így! Nekem mindegy, ide is jövök... :)
    De azért megnyugtató látni, hogy nem csak én vergődök időnként kétségek közt! :)

    VálaszTörlés
  3. Én ismeretlenül a foltokon át jutottam el hozzád,és a kicsi alvástechnikái miatt maradtam.:)

    VálaszTörlés
  4. Azt nem mondtad, hogy annyira meleg, hogy még a nyelvemet is megégette:-)Amúgy nagyon finom volt.
    Én szívesen olvasom, hogy épp jobbra vagy balra fordult, esetleg úszni tanul vagy a pocsolyában jobban érzi magát:-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, lányok! Olyan tündéri, aranyospofák vagytok!!!:) Annyira jól esik!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Végre eltaláltam az új blogodra is! Nekem hiányozni fog a régi vonal, de jövök ide is, hogy pótoljam a hiányt! Sok sikert! És sok fotózni való örömöt a gyerkőcökkel! :-)

    VálaszTörlés
  7. Engem egyáltalán nem zavart, hogy a "varrásfajtáid" között időnként a családodat is bemutattad. Sőt! Évezettel olvastam a róluk szóló szösszeneteket is.
    Tehát jövök majd ide is. Egyetlen dolog miatt bánt a dolog, hogy osztódtál, a kedvenc blogjaim száma kezd irdatlan mennyiségű lenni.

    VálaszTörlés
  8. Ugyanez dúl most bennem is...vacakolok, hogy kellene a családnak egy másik blog, mert így nem merek eleget fecsegni róluk, hiszen a munkablogom egyfajta portfóliónak is szántam ott meg azért mégis... no....

    Még nem szántam rá magam de ez lesz a sorsom...

    VálaszTörlés