2009. január 20., kedd

Első bejegyzés

Gondoltam egyet és külön folytatom a kreatív blogomat és nyitok egyet a családomról is.
Ugyan a kettő nálam szorosan összefügg, de lehet hogy vannak olyanok is, akik nem nézik jó szemmel az időnként /mindig:D/ felbukkanó gyermekfotókat. Ha mégis hiányozna nekik, itt ebben a blogban megtalálják.
Akik pedig eddig is kedvelték ezeket a bejegyzéseket, azok itt szintén megtalálják.

Ez a blog főleg a gyermekeimről, időnként jól sikerült és közölhető konyhai remekeimről (ki tudja? lehet, hogy egyszer majd ez is kinövi magát egy új bloggá...), feltétlenül megosztandó gondolatmenetekről fog szólni, a tőlem megszokott(?) csapongó stílusban:)

Terveim szerint egyszer... majd... átkerülnek az idekívánkozó bejegyzések az "anyablogról". Ha rájövök, hogyan kell...:)

Kezdetnek álljon itt egy egyveleg az én négyesfogatomról:)

6 megjegyzés:

  1. Szívesen olvastalak eddig is és ezután is. :o)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek a gyerekeid. Biztos, hogy itt is rendszeres olvasód leszek

    VálaszTörlés
  3. Az a hattyús kép nagyon jó. Én is rendszeresen jövök majd.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a segítséget! Így próbálkoztam először, de a képeket nem másolja át:( Úgy meg nem ér semmit néhány bejegyzés. Van valami import/export is, de arra nem jöttem még rá.

    VálaszTörlés
  5. Drága Julcsi!teljesen megértem az indokodat,hogy miért nyitottál a családodról új blogot.Én sem szeretném,ha a személyes,családi életünkről ország-világ olvasson.
    Viszont: JÖVÖK_JÖVÖK_JÖVÖK olvasni és gyönyörködni!!!!!!!!!csodaszépek a gyerekek!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Na, én kicsit fáziskésésben vagyok, de majd akkor fogok jönni ezután is. Én is így csinálom, szétválasztva, eleinte még a nevüket se írtam le az anyahajón, csak a kezdőbetűket. Most már van, hogy igen, de csak lassacskán változtattam.

    VálaszTörlés